Search This Blog

Tuesday, August 16, 2011

Nulpuntenergie - zelf doen - instructiefilm


 Hieronder kunt u een instructiefilm en een interview met Frank Collaris vinden over de details van het Rodin Star Coil systeem en hoe u dit zelf kunt nabouwen.

Hier kunt u een instructiefilm en een interview met Frank Collaris vinden over de details van het Rodin Star Coil systeem en hoe u dit zelf kunt nabouwen.

Zie ook het bijgevoegde bouwschema waarop u de onderdelen en specificaties kunt vinden. Dit is het begin van een nieuw avontuur.

Het toepassen van heilige geometrie in nulpuntsystemen is een belangrijke stap en brengt ons dichter bij natuurlijke en harmonieuze vormen van energie. De getoonde opstelling is een voorzichtige stap in de goede richting. Het heeft onze ogen geopend en we weten nu waar we op moeten letten. We gaan de geleerde lessen nu toepassen en er zullen nog vele opstellingen en systemen volgen. Alle zullen gebaseerd zijn op heilige geometrie met als doel apparaten te bouwen die praktisch kunnen worden toegepast.

Diverse wetenschappers zoals Rodin zijn ons voorgegaan en veel kennis is opgeslagen in oude boeken en geschriften. Nu is het onze beurt om dit te herontdekken en opnieuw toe te passen. Kijkt u dus niet teveel naar deze specifieke opstelling maar meer naar het algemeen geleerde verhaal.

Wij begrijpen dat er nog veel werk voor ons ligt om een dergelijk systeem in onze huizen en ook daarbuiten te krijgen. Er hebben zich reeds vele mensen gemeld om dit snel tot stand te brengen. Deze uitdaging gaan wij aan met een groter team dan voorheen. Alles wat wij ontdekken wordt gedeeld zodat iedereen een kans krijgt om verder te komen.
nulpuntenergie

Kijk hier voor meer informatie...

  

Bron:


www.nulpuntenergie.net

No comments:

Post a Comment