Search This Blog

Friday, June 8, 2012

Nieuwsbrief 8: Nieuwe ontwikkelingen bij Niburu Free Energy


Het is wat stil geweest sinds het zevende volume van onze nieuwsbrief. Vele mensen hebben aangegeven wat onrustig te worden van zo’n lange stilte.

Middels het achtste volume van onze nieuwsbrief willen wij deze mensen graag geruststellen. Er is de laatste weken veel gebeurd op vele vlakken en dit is ook ons af en toe niet in de koude kleren gaan zitten.

De wereld ondergaat een steeds versnellende verandering en op sommige momenten is het allemaal even niet meer bij te houden.

Dit geldt ook voor onze eigen ontwikkelingen. Soms gebeurt er zo veel dat wij een nieuwsbrief maken en dat deze voordat hij af is reeds verouderd is. Dit is dan ook de reden dat het af en toe even stil is, maar nogmaals wees gerust, geen bericht is goed bericht nietwaar? Ongeacht wat er gebeurt zullen wij bij Niburu Free Energy doorgaan tot vrije energie voor de gehele mensheid een feit is. Graag willen wij dan ook de vele mensen bedanken die ons in de soms toch moeilijke tijden zowel woordelijk, tekstueel als financieel gesteund hebben en blijven steunen. Uit de grond van ons hart, dank jullie wel.

De HHO/watergasmotor

Er is veel geleerd over ‘watergas’ of HHO. Graag delen wij dit zodat de vele groepen mensen rond de wereld die hier ook mee bezig zijn er wellicht mee geholpen kunnen worden.

Er is op dit moment zo veel informatie dat niet alles in deze nieuwsbrief past. Alle informatie zal gedeeld worden via onze nieuwe website. Deze is nu in de maak en zal binnenkort online gaan. In deze nieuwsbrief zullen wij de belangrijkste zaken met jullie delen. De details zullen binnenkort in diverse documenten te lezen zijn op onze website.

We zijn een aantal maanden bezig geweest om diverse watergascellen te bouwen op basis van het ondertussen bekende resonantie-principe en hebben ze uitvoerig getest. Allereerst hebben we de schakeling van Alex Petty geprobeerd. Helaas kwamen wij daar niet verder mee en dus hebben we de schakeling van Dave Brown gebouwd zoals in volume zeven van onze nieuwsbrief te zien is geweest. Dit wil niet zeggen dat de schakeling van Alex Petty niet correct is maar dat wij, hoogstwaarschijnlijk, iets fout hebben gedaan.

Elektrolyse versus Resonantie

Met de schakeling van Dave Brown sturen wij de middelste RVS-buizen aan met een frequentie. Belangrijk om te beseffen is dat de te gebruiken frequentie afhankelijk is van de cel. Elke cel is namelijk net weer even iets anders. Ook al maak je twee dezelfde cellen, toch verschillen ze enigszins. Het totaal van de onderdelen van een cel bepaalt de ideale frequentie en deze zogenaamde ‘sweet spot’ dient dus opgezocht te worden. Wat wij wel kunnen zeggen is dat het in de opstelling zoals wij die gemaakt hebben rond de 28 megahertz ligt, maar het kan dus ook meer of minder zijn.

De buizen behoren geen lasnaad te hebben. Een lasnaad verstoort het magneetveld namelijk. Dit magneetveld is zeer belangrijk omdat de scheiding van waterstof en zuurstof met behulp van resonantie door dit veld gebeurt in plaats van brute kracht (stroom) bij het gebruik van van elektrolyse. Het nadeel is dat deze buizen veel duurder zijn dan buizen met een lasnaad. Ook dienen de buizen naadloos getrokken te zijn. De kwaliteit van de RVS-buizen dient 316L te zijn. De afmetingen van de gebruikte buizen zijn in volume zeven van onze nieuwsbrief te vinden.

Conditionering

Belangrijk is dat de buizen eerst geconditioneerd dienen te worden. Als twee buizen niet geïsoleerd zijn en een tussenruimte hebben van 1 mm waar water tussen staat dan zal er een kortsluiting optreden wanneer er stroom door de buizen wordt gestuurd. Deze kortsluiting consumeert veel energie. Dit proces staat bekend als elektrolyse en zorgt ervoor dat de waterstof- en zuurstofatomen uit elkaar getrokken worden. In het watermolecuul (H2O) heeft het waterstofatoom (H) namelijk een positieve (+) en het zuurstofatoom (O) een negatieve (-) lading. Dat is de reden dat op de buis waarop de minpool staat het waterstofatoom vrijkomt en op de buis waar de pluspool op staat het zuurstofatoom. Maar goed, dat is elektrolyse en we hadden het over resonantie.

Met het conditioneren van de buizen wordt bedoeld dat er een laag wordt aangebracht die de binnenste buis isoleert. Door deze isolatie is er geen elektrisch contact meer tussen de binnen- en de buitenbuis en dus geen kortsluiting. Maar hoe kan het dan zijn dat zonder dit elektrolyseproces toch water wordt gesplitst? Dat heeft te maken met het veld dat wordt gecreëerd door een hoog voltage met een hoge frequentie op de buizen te zetten op het moment dat deze geconditioneerd zijn.

Dit magnetische veld is aan de ene zijde positief en de andere negatief geladen. De atomen reageren hierop gelijk als in een elektrolyse-situatie omdat het geen kortsluiting betreft. Er is potentie aanwezig, loopt er dus ook geen stroom meer en verbruikt de splitsing vrijwel geen energie.

Dat is de reden dat Stanley Meyer en vele anderen auto’s konden laten rijden zonder externe energie bron, maar met alleen water. De kunst is om dit veld op de juiste manier te creëren. Het conditioneren is één manier om RVS-buizen, maar ook platen te isoleren. Er zijn vele andere. Het nadeel van het proces waar wij gebruik van maken is dat het vele weken duurt en dat het ook mis kan gaan. Als het misgaat zijn diverse weken verloren zoals ook in onze situatie is gebeurd. Ontwikkelen blijft wederom vaak falen, leren en dan weer doorgaan.

Nu & Binnenkort

Nu richten wij ons geheel op het isoleren van de buizen en platen. Er zijn enkele tests voorbereid die zeer binnenkort uitgevoerd kunnen worden. Daarvoor hebben we speciaal materiaal aangeschaft. Omdat we nu weten waar we naar op zoek zijn verwachten we spoedig een positief resultaat.

Het komt er dus op neer dat het juiste voltage moet worden gevonden met de juiste afstand tussen de beide polen en de juiste frequentie.

Het is ons gelukt om een aggregaat te laten draaien op alleen watergas. Het aggregaat hoefde hiervoor niet speciaal aangepast te worden. Dit verbaasde ons enigszins omdat watergas een snellere ontbrandingstijd heeft dan benzine. Wij gaan er dan ook vanuit dat we geluk hebben gehad met dit aggregaat, maar dat andere systemen wel degelijk aangepast dienen te worden. Hierover later meer.

Actie!

Na de opening van het lab in februari zijn we flink opgeschoten met ontwikkelen en leren. Echter is de economische situatie voor velen zeer snel achteruit gegaan. Dat is de reden dat we nu actie moeten ondernemen om diverse bedrijven snel te helpen met wat we nu al kunnen. We beginnen bij bedrijven die in een primaire levensbehoefte voorzien: voeding. Het zal u niet ontgaan zijn dat de lasten almaar stijgen, met name de brandstofkosten. Voor vele bedrijven waaronder vele tuinders in Nederland zijn deze brandstofkosten de strop die dit jaar voor velen fataal kan zijn tenzij we nu in actie komen.

Deze bedrijven onderhouden vele gezinnen en moeten nu heel hard werken om het hoofd boven water te kunnen houden. Dit is de reden dat Niburu Free Energy enkele systemen gaat bouwen en testen bij bedrijven waar veel brandstof, voornamelijk aardgas, wordt verbruikt in grote WKK-systemen en generatoren om zo een cruciale besparing mogelijk te maken. Eerdere testen hebben al grote besparingen laten zien en het wordt nu tijd om dit professioneel aan te pakken. Jammer genoeg gaat het hierbij alleen om een besparing en nog niet om 100%-systemen. Dit is echter een kwestie van tijd.

Begin juni 2012 gaan enkele projecten van start. Deze projecten zullen natuurlijk via Niburu TV en de website visueel gemaakt worden. Er zullen veel data bij vrijkomen die worden gedeeld zodat iedereen er zijn of haar voordeel mee kan doen. Wij hopen dan ook dat verschillende bedrijven opstaan om dergelijke watergas-systemen te bouwen en zo spoedig mogelijk in te zetten. Er is werk aan de winkel mensen.

Afsluitend willen wij graag iedereen bedanken die ons heeft geholpen op dit punt te komen. Zonder uw hulp in de vorm van donaties, kennis en ideeën hadden wij dit niet gered. We zijn er echter nog niet en kunnen nog steeds alle hulp gebruiken. We gaan beginnen met inbouwen voor besparing en zijn dicht in de buurt van de motor op 100% water. Om dit te bespoedigen willen wij iedereen die iets kan missen vragen ons te steunen om deze bijzondere technologie voor iedereen beschikbaar te maken.

Donaties kunt u overmaken naar Stichting Niburu Free Energy rekeningnummer: 5513972 o.v.v. donatie vrije energie. Bij donaties vanuit het buitenland kunt u de volgende gegevens gebruiken: IBAN: NL60INGB0005513972, BIC: INGBNL2A

Bij voorbaat onze uiterste dank.


Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, één van onze presentaties of workshops? Dat kan via: freeenergy@niburu.nl

Tekst bron: Niburu

No comments:

Post a Comment